hznlym isimli arkadaşımızın yarın ki mahkemesinin hayırla sonuçlanması için eşinin boşanmaktan vazgeçmesi yuvalarının dağılmaması için,
3 fatiha ile başladım
hznlym isimli arkadaşımızın yarın ki mahkemesinin hayırla sonuçlanması için eşinin boşanmaktan vazgeçmesi yuvalarının dağılmaması için,
3 fatiha ile başladım
ALLAHIM KIMSENIN YUVASINI DAGITMASIN RABBIM ESININ KALBINE MERHAMET SEVGI VERSIN 3 IHLAS 7 YUNUS PEYGAMBERIMIZIN DUASII 1 FATIHA BENDEN AMINNNNN YA RABBI AMINN LEMAN
7 adet daha okudum:) allahım bu yuvayı hayırlısıyla tekrar bir araya getir.. amin
20 fatiha benden. allah yardimcisi olsun
şuan ağlayabilirim,gözlerim doldu kardeşlerim,allah hepinizden razı olsun funda seni çok seviyorum
bende varım allah yardımcısı olsun benden 5 tane
10 TANE OKUYUM ALLAH KABUL ETSİN.
3 FATİHA DAHA..
hznlym aglamayı bırak sende katıl:)yarın sevinçten ağlarsın:)
arkadaşlar sanırım artık ne okuduklarım anlıyorum ne baktıgım yeri görüyorum lutfen yardım edermısınız benım yazım neden yayınlamadı yada yayınlandıysa nasıl bulabılırım bana gelen mjları
tüm dua okuyan kardeşlerim bende sizin için şimdi 10 tane fatiha okudum,dahada okuyacağım,allah hepinizden razı olsun
10 adet daha
69 oldu
Ben de 21 Fatiha okuyacağım. Mevlam kabul etsin. Hakkında hayırlısı olur İnşallah. Amin.
hznlym kardeşimize yuvasının kurtulması için 1 yasin 1 vakıa 1 mülk 1 esmaül hüsna 1 kenzül arş allahımın izniyle inşallah dualarımız kabul olur tüm dağılmak üzere olan yuvaları allahım kurtarsın inşallah amin..
90 oldu
ALLAHIM HÜZNLYM KARDEŞİMİZİN YUVASI DAĞILMASIN EŞİ BOŞANMAKTAN VAZGEÇSİNN MUTLU BİR AİLE OLSUNLAR İNAŞALLAH 20 TANE FATİHA VE 10 TANE AYETEL KÜRSİİ VESİLE OLSUN İNŞALLAH
çok kötü bişey melekler mahvolurmuş şeytanlar ise gülücükler saçarlarmış yuvalar yıkılınca allah ayırmasın sevgilerini birbirlerinin kalbine yerleştirsin ..
120
tüm dua doslarım kardeşlerim şuan nasıl duygulandım size anlatamam.Sürekli kendimi çok yalnız hissediyordum rabbim sen benim kimsem ol diyordum hep.ama şimdi canım dostlarım var allahım burda dua okuyan tüm kardeşlerimin gönüllerinde ne muratları varsa sen tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul et yarabbim.
10 adet daha okudum.. 130 oldu
amin...
10 tane okudum
140 oldu
handanemru kardeşim allah yardımcın olsun. dilerim hayırlısıyla istediğin gibi sonuçlanır.
handanemru degil:) hznlym arkadaşımız.. ama onunda dilegi gerceklessin tabi:)
10da ben okudum 150 oldu...
ins. hznylm kardesimizin yuvasi yikilmaz :(
150 oldu
Dostlarım sizler dua okudukça inanki içim nasıl oluyor sizlere anlatamam,çok duygulanıyorum rabbim sizlerin her zaman yanınızda olsun tüm dualarınızı tez vakitte kabul etsin.amin.bende fatiha okuyorum sizlere hediye eyliyorum rabbim kabul eder inşallah.
3 FATİHA HEDİYEMDİR. ALLAH CC KABUL BUYURSUN.
10 tane okudum allah kabul etsin..
kardeşim 1 adet yasin okudum allah kabul etsin yuvanızı bir ömür boyu mutlu ve huzurlu kılsın amin
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.