kardeşim 1 adet yasin okudum allah kabul etsin yuvanızı bir ömür boyu mutlu ve huzurlu kılsın amin
HZNLYM İSİMLİ ARKADASIMIZN YUVASININ DAĞILMAMASI İÇİN HEP BERABER FATİHA(FUNDA)
(104 mesaj) (30 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
163..165 e tamamladım
18 yıl önce gönderildi # -
bende canım dostlarım için 10 ayetel kürsü,10 ihlas ve 10 fatiha okudum.Dilerim allahım tez vakitte hepimizin duaları hayırlı bir şekilde kabul olur.
amin .. allah razı olsun
ya fundacım çok özürdilerim. iş yerin de olduğum için patron görmeden yazıyorum. tüm arkadaşların dualarına amin demek yada dua etmek istiyorum. laf işitmeyim diye de yanlış yapmisim. Allah herkesin gönlündekini versin.
SEVGİLİ CAN KARDŞİME BENDEN DE 10 FATİHA KABUL BUYURSUN..O GÜZEL YÜREĞİNE O İMAN DOLU MERHAMETLİ YÜREĞİNE..RABBİM ONA BİZİM DUALARIMZ YÜZÜ SUY UHÜRMETİNE ŞEFAAT EYLER İŞALLAH OKUNAN FATİHALAR DUALAR YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE O KALBİNDEKİNİ NASİP EDER..RABBİM ONA ACIR VE MERHAMAT EDER İŞALLLAH KABUL BUYUR YÜRĞİ KOCAMAN MERHAMETLİ KARDŞM...RABBİM SANA MERHAMET ETSİN..AMİN..
185
kaanm kardeşim allah razı olsun,amin kardeşim.cümlemizin dularını rabbim burda okunan tüm fatihaların hürmetine,okunan yasinlerin hürmetine,okunan tüm duların hürmetine inşallah hayırlı bir şekilde kabul eder rabbim.
..
bende 5 fatiha 1 ayetel kursi okudum Allah kabul eder inşallah amin...
3 fatiha annemden sana hediye Allah kabul eder inşallah amin...
bende 5 fatiha 1 ayetel kursi okudum Allah kabul eder inşallah amin...
3 ihlas 1 fatiha da ben okudum.Rabbim hayırlısını nasip etsin
3 ihlas 1 fatiha 21 besmele
hayırlısı ...18 yıl önce gönderildi # -
Can dostlarım,güzel dostlarım,yürekleri nurla dolu,merhametli,iyi niyetl arkadaşlarım burdan yuvam için okuduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine dilerim yüce rabbim hepinizin gönlündekini tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder,yüreklerinize huzur,mutluluk nasip eder inşallah.Yüce rabbim hepinizden razı olsun.Hepinizin sayesinde bugün daha çok umutluyum.Sanki dualarınız bana güç verdi,yuvamın yıkılmayacağını hissediyorum inşallah rabbim hepimizn dualarını kabul eyler.
bugün kaçta mahkeme?
HZNLYM DULARIMIZ SENINLE INS GUZEL HABRELRINI BEKLIYORUZZZ
bugün öğleden sonra 2 de funda kardeşim
inşallah güzel haberler getirirsin bize:) elimden geldiği kadar dua edicem mahkeme saatine kadar
ftm kardeşim allah hepinizden razı olsun.
kimimiz yuva kurmak istiyoruz mimimiz yuvamızı kurtarak allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun rabbim büyük...hepimize yardım eylesin aminn.seninde yuvan yıkılmaz insallah yuva kurmak kolay değil rabbim yardımcın olsun...
fundacım allah razı olsun,nuryüzlün sendende allah razı olsun,rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah.Funda kardeşim seni gerçekten öz kardeşim gibi hissediyorum bilmiyorum ama belki yakınlığını hissediyorum,seni gerçekten çok seviyorum,Güzel allahım gönlünde ne muradın varsa tez vakitte hayırlı bir şekilde verir inşallah,yüreğine umut,sabır yağmurları yağdırır inşallah.
çok teşekkür ederim canımsın:) bugün iyi haberle gel de hayırlısıyla başka bişey istemiyorum..okunan fatihalar günboyu yoldaşın olsun.. Rabbim yar ve yardımcın olsun bugün.. gözlerim doluyo aslında çocugunun yüzü suyu hürmetine eşine rabbim yumuşaklık verir ve yuvanızı düzeltmeye çalışır..3 fatiha hediyem olsun
yüce rabbim senden bin kere razı olsun funda kardeşim benim,inşallah burdan yuvamın yıkılmadığını tekrar bir arada olduğumuzu yazıp paylaşacağım günler çok çabuk gelir hayırlı bir şekilde.
CANIM BEN DE SINIRSIZ İHLAS VE FATİHA OKUDUM YUVA BOZGUNLUGU DA HİÇ BİR ŞEYE BENZEMİYOR ALLAHIM TEZ ZAMANDA TOPARLANDIĞINIZI YÜREKLERİNİZE YENİDEN SEVGİ TOHUMLARININ YEŞERDİĞİNİ GÖSTERSİN SAĞLASIN YARDIM ETSİN RABBİM ÇOOK BÜYÜK HAYIRLIYSA O NASİP EDER ZATEN ÜZÜNTÜYLE DEĞİL SEVİNÇLE GÖZYAŞI DÖKTÜĞÜNÜZÜ OKURUZ İNŞALLAH BU SATIRLARDAN
AMİNNNNNNNNNNN18 yıl önce gönderildi # -
ıns hznlym ıns hayırl haberını beklıyoruz dua dostumuzz hadı bakaılm fundanın dualarına dıkkat valla bana fecı geldı bana tasıye ederımmmm:))) ondan ısteyınnn
muhtacım ve ftm kardeşlerim can dostlarım allah razı olsun hepinizden,dilerim okuduğunuz duaların yüzü suyu hürmetine rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılar,tez vakitte inşallah.
bende 10 tane fatiha okuyorum
kanrevan kardeşim allah razı olsun,rabbim okuduğun duaların hürmetine gönlündekini tez vakitte hayırlı bir şekilde kabul eder inşallah.
10 Fatiha....Rabbim yar ve yardimcin olsun kardesim.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.