10 tane daha okudum 228 son rakkam
HZNLYM İSİMLİ ARKADASIMIZN YUVASININ DAĞILMAMASI İÇİN HEP BERABER FATİHA(FUNDA)
(104 mesaj) (30 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
zez kardeşim allah razı olsun,funda kardeşim canım benim sana zaten diyecek bir kelime bulamıyorum,yüce rabbim sizlerden bin kere razı olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
10 fatiha okudum rabbim kardeşimizin sıkıntılarını tez zamanda gidersin selam ve dua ile.....
238..
allah yardımıcız olsun bende 11 fatiha okuyorum inşallah geri döndürsün mevlam
249.. 250ye tamamladım
sevgi kardeşim allah razı olsun,bende burda benim için dua okuyan,tüm dua dostlarım için 10 ayetel kürsü,10 fatiha,10 ihlas okudum.bendende sizlere rabbim kabul eyler inşallah.
sen mahkemeye gitmiyormusun?
insallah rabbim kurtarsın yardımcı olsun amin..
funda kardeşim elim ayağım tutmuyor gitmeye burdan bile kalbim çok kötü oluyor.
allah yar ve yardıcın olsun
allah razı olsun nuryüzlüm kardeşim allah seninde yar ve yardımcın olur inşallah.şuan o kadat kötüyümkü sürekli dua okuyorum,hayırlı bir haber almak için.inşallah okunan duaların hürmetine hayırlı bir haber alırım can dostlarım.
Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı haberlerini alırız inşallah.
var mı bir haber?
fundacım daha bir haber alamadım,alır almaz inşallah hemen yazacağım,inanki her telefon çaldığında kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyorum,inşallah hayırlı bir haber çıkar ve bende sevinerek yazarım canım dostlarıma.
sen araaa:))
ben de üç tane okudum Allah yardımcısı olsun yuvası yıkılmasın inşallah benim de annem ile babamın aralarının düzelmesi için dua eder misiniz ALLAH rızası için
mesaj attım canım ama halen cevap gelmedi,arayamıyorumki ellerim tittriyor vallahi,dua ediyorum sürekli sakinleşmek için.
Hznlym her ne olursa olsun bizler dualarımızla yanındayız, inşallah hayırlı bir haber alırsın. 3 Fatiha yolluyorum size,
bugun gelcek ama dımı haber hadı sana bır fatıha gonderıyorum gonluneeee yoldas olsun hznlym guzel haberını beklıyorum
turkan ve ftm kardeşlerim allah razı olsun hepinizden.inanın yüreğim durmadan hayırlı bir haber almayı çok istiyorum alır almaz hemen yazacağım canım dostlarım.
7 tane fatiha okudum kardeşim rabbim hayırlı haberlerini vermeyi nasip eder inş.Allahım yar ve yardımcın olsun selam dua ile..
274...280 e tamamladım
20 daha okudum 300...
allahım hayırlı haberler gelsin sevinelim hep beraber:)
bende aranıza yeni katıldım :)Ne hayırlı siteymiş bu.İnsanın gönlü rahatlıyor Hznlym arkadaşım Allah hayırlı haberler nasip etsin inşallah...
amin elif kardeşim,can dostlarım mahkemeden hayırlı haber beklerken başka hayırlı br haber aldım can dostlarım,bulunduğum bölümden başka bir bölüme iş teklifi aldım iki ayrı duyguyu aynı anda yaşıyorum şuan,sevinimmi ağlayımmı bir garip oldum.
süperrrrr ayyy dün kulağınıza sevindirici haberler gelsin derken ne kadar içten söylemişim:)))) rabbim hemen cevap verdi
HALA HABER BEKLİYORUZ İYİ HABERR ALLAHIMIN İZNİYLE İNŞALLAH ?
evet funda rabbim bugün başka hayırlı haber gönderdi bize.ama halen mahkeme ile ilgili cevap alamadım,aramaya korkttuğum için arayamıyorumda,inşallah ordanda hayırlı bir haber alırım ve can dostlarımla paylaşırım.
yok mu haber??
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.