Allahım acil şifalar versin onun için 1 Ayetel Kürsi okudum canım
Babam hasta ona dua edermısınız
(38 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AYETEL KÜRSİ OKUDUM ALLAH ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcı olsun
Şafi ismi hürmetine şifa ihsan eylesin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Hasta ziyaretlerinde Resûl-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz'in okuduğu duaları hadis kitapları kaydetmiştir. Buna göre şu dualar Peygamberimiz'in hastalara okuduğu dualardır:
"Es'elü'llâhe'l-azîm. Rabbe'l-arşi'l-azîm en yeşfiyeke."
"Arş-ı Azimin Rabbi olan Allahü Azîmüşşan'dan sana şifalar ihsan etmesini dilerim."
Aile fertlerinin birinin hastalanması halinde Efendimiz mübarek elini hastanın alnına koyar, şöyle duâ ettiği olurdu:
"Allahümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen."
"Allah'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."
yuce allahım safı sıfatıyla sıfa versın benım babamda rahatsız senı anlaya bılıyorum rabbım tez vakıtte sıfa versın derdıne derman olsun ıns
amın Herkesten Allah razı olsun Rabbım sızıde sıkıntılarınızdan kurtarsın muradlarınızı versın ınsallah ftm rabbım babana Ya Safı ısmıyle tecellı etsın hayırlı sıfalar afıyetlı bereketlı omur ıhsan eylesın ınsallah
100 YA ŞAFİ okudum Rabbim acil şifalar versin canım. Benim babama ve anneme ve bütün kardeşlerimin babasına ve annesine acil şifalar versin ve onları her türlü kötülükten, beladan, kazadan ve hastalıklardan korusun inşallah.
Rabbim şafi ismiyle tecelli etsin.Babanıza acil şifalar nasip etsin kardeşim.Amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.