100 tane okudum
Fatih dua ister
(250 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
20 tane okudum sedef kardeşimin ile 10.020 oldu. herhalde tamam oldu Cennet kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
18 yıl önce gönderildi #
-
10,000 olduuuu hatta fazloa bile oldu bende sedef ablamın yazısını görmeden önce 30 tane okumuştum) Çok şükür Allahım.
Bitti dua dostlarım hayırlısı ile, Allahım bu okunan 10,000 ihlasın ve burda onun içiğn okunna bütün duaların hüremetine kabul eyle allahım fatih kulunun duasını , darda bırakma onu, bu sıkıntıdan tez zamanda çıkar Allahım onı,
Ey Rezzak bol rızkınla rızıklandır onu, tez zamanda düzlüğe çıksın Fatih kulun Ya Rabbim18 yıl önce gönderildi # -
amin.amin.amin
Amin kardeşim...
Rabbim Fatih'in yardımcısı olsun.Tez zamanda yüzünü güldürsün.
Evet Recep abicim çok şükür bitti. Allahım hayırlıs ile bu okunan dualar hürmetine tez zamanda feraha çıkarır inşallah Fatih abimi. Allah hepinizden gani gani razı olsun, ne muradınız varsa versin hepinizin tez zamanda inşallah.
amin .amin.amin
CENNET KIZIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HEP
FATİHİMİN DE İNŞAALLAH İŞLERİ RAST GİDER
HEPİNİZİN ELLERİ YÜREKLERİ DERT GÖRMESİN.........18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Allah ım dualarımızı kabul eyle Ya Rabbim!
amin amin cümlemizin mukadder ablacım.
21 İHLAS 1 AYETÜL KÜRSİ OKUDUM YARDIMCIN OLSUN İNŞ
Cennet cim ben zaten 3200 hazırla girdim 3000 daha 6200 400 daha 6600 oldu 10 000 çok geçti Allah kabul etsin inşallah.Okuyanların nefesine sağlık.
Cennetim.
Canım Fatih için yapılan dualarda canı gönülden desteğiin için Allah senden Razı olsun.
Yazıyı hep yukarılarda tutacağım diye çok çaba sarfettin en dar zamanında Allah sanada böyle canı gönülden dua edenler nasip etsin...
Böyle kardeş çabası nasip etsin.
Ayrıca Fatih kardeşimin işleride inşallah düzelir ve bize hayırlı haberini ulaştırır.
Dua eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Yıldız ablacım oooo süper o zaman fatih çok kısmetliymiş :))Allah razı olsun ablacım benim.
Nimet ablacım yeterki dualarımızı fatih kardeşimize fayda göstersin,inşallah tez zamanda ferahlatır Yüce Rabbim.Amin amin . Yüce Rabbim hepinizden razı olsun
Su gibi gitti bazen insan ağırlaşır uykusu gelir Fatih için okurken hiç olmadı Rabbim inşallah işleri de öyle güzel hallolur.
Yıldızımmm sendende Allah razı olsun bitanemmm
Koccaman yürekli sevgi dolu kardeşim benimmm.
Allah gökteki yıldızlar kadar çok hayırlar nasip etsin işlerinde herşeyinde.
Aminnn18 yıl önce gönderildi # -
yıldız ablacım Allah senden ve bütün dua dostlarımızdan ziyadesiyle razı olsun.
Fatihcimmmmmmmmmm nerelerdesin ablacığım canım benim.
Sizlere söylemek istediğim o kadar çok şey varki ...Zincirleme giden dualar , bana gösterdiğiniz destek , acılı annelerin , kara sevdalıların , borçluların , meleklerin , canı yananların kendi acılarını bir an unutup bana verdiği destek beni o kadar çok mutlu ettiki . Bunu size ne yazsam ne söylesem anlatamam . Kelime dağarcığım yetmiyor özür dilerim . Kadir Babam yorum yazma dediği için hiç birşey yazmadım . Ancak 2 gündür benim haricimde dua isteyenler destek besleyen dostlarımı not aldım . O arkadaşlarım için ayrıca dua edeceğim . Sizlerin gösterdiği bu canı gönülden desteği hiçbir zaman unutmak mümkün olmayacak benim için . Hayatımın en gururlu , en güzel , sevinçten ağladığım anları bana yaşattığınız için çok teşekkür ederim . Bana dua eden annelerin ellerinden babaların ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim . Benim sizlere hediyem 70.000 Lailahe İllallah olacak . Hakkınızı helal edin . Hediyemi kabul edin lütfen . Cansınız . Can kalacaksınız .
( Aslında buraya gözyaşlarımı dökmek isterdim ancak bu monitörün önünde koruma filtresi var )
Allah razı olsun kardeşim. Dostluk bu zamanlarda belli olur. Allah işlerine hayır ve bereketler versin. Allah yardımcınız olsun.
Rcep Abim Allah bütün işlerinizi ras getirsin . Abimsiniz . Cansınız . Allah gani gani razı olsun .
FATİHİM ŞİMDİ GELDİM İNŞAALLAH İYİSİN MORALİN DÜZGÜNDÜR ABLAM SENİN ÜZÜNTÜN GÖRDÜĞÜN GİBİ HEPİMİZİN OLDU..İNŞAALLAH DAHA İYİ OL İYİ HABERLERİNİ ALIRIZ .ALLAHIM TÜM SIKINTILARINI AL LÜTFEN FATİH KARDEŞİMİN...AMİN...
Fatih kardeşim Allah razı olsun, inşallah bu güzel insanların hürmetine o güzel duaların hürmetine allahım seni ferhlatır, bi gelişme var mı?
FATİH KARDEŞİM SENİ GÖRMEK ÇOK GÜZEL .İNAN İNSANIN NEYE İHTİYACI VARSA O GELİYOR BU DUALAR ZİKİRLERİN HEPSİ SANA RABBİMİN HEDİYESİDİR. BU DÜNYADADA UKBADADA SANA AZIK EYLESİN... SELAM VE DUA İLE.
Mukadder Ablam nasıl iyi olmam . Nasıl iyi olmam . Hepiniz elimden tuttunuz . Sizlere dualarımla cevap vereceğim :(
ALLAHIM SEN RAZI OL KARDEŞİMDEN....
Cennet olsun mekanın Cennet Kardeşim . Cennet OLSUN MEKANIN . AMİN AMİN AMİN . Gelişmeler olacak Allahın izniyle . 10 gün gibi bir süre beklemedeyim . Hayırlı haberler getireceğim inşaallah .
HEBUN BÜYÜĞÜMSENİZ ELLERİNİZDEN KÜÇÜĞÜMSENİZ GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM . ALLAH VERDİĞİN DESTEĞİN KARŞILIĞINI SANA GANİ GANİ VERSİN . ALLAH TUTTUĞUNU ALTIN ETSİN . HİÇ UNUTMAM DESTEĞİNİ. ALLAH RAZI OLSUN . BİRAZ KENDİME GELİRSEM ÇOK ŞEY YAZACAĞIM . KOLAY DEĞİL TABİ BENİM İÇİNDE . BÖYLESİ YÜREKLER BÖYLESİ GÖNÜLLERİN BİRLEŞMESİNİ GÖRÜPTE KALDIRMAK . MAZUR GÖRÜN BENİ .
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.