Fatih abicim nasılsın
Fatih dua ister
(250 mesaj) (29 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Canım kardeşim iyiyim sen nasılsın yedinmi mantıları bensiz
18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN DA TUTTUĞUM ALTIN OLURSA NASIL OLUR BİLEMİYORUM:):):):):):)
yok senin moralin bozuk yaa bende yiyemedim :(
senin moralin düzelsin inşaallah hep beraber yiyelim olurmu?18 yıl önce gönderildi # -
KUYUMCULUK ÇOK GÜZEL BİR MESLEK . TERTEMİZ İŞYERİ . BEYAZ MERMERLİ YERLER . DERİ KOLTUKLAR . ÖYLE BİRŞEYLER :)
Moralim düzeldi kardeşim hiç merak etme . Üstümde tek ceketim kalsa bu yürekleri gördükten sonra hiç moralim bozulmaz artık . Ne için yaşıyoruz . Allah için . Biz O na sığındıkça . Neyden korkar insan .
Fatih kardeşim ismini ekranda görünce çokmutlu oldum Allah her işini rast getirsin inşallah 10000 ihlas dedik l3000 l4000 oldu kısa bir sürede inşaqllah işinde bu kadar kolay ve yakın zamanda hallolur bizi kendinden mahrum etme Yalnış anlamazsan bir şey iticem daha önceki msj da da yqazdım kendim için okuduğum 10000 ihlası bitirdim cuma duasını yaparmısın ablacım.Allah a emanet ol.
Allah senden de razı olsun kardeşim Fatih hepimizin tek isteği darda kalanın yüzünün güldüğünü görmek. Bende senin yazını okurken çok duygulandım Allah iyi olmasını istediği hasta kulunun karşısına ilacını çıkarırmış. Çok şükür dediğin gibi böyle insanlar birarada temiz ağızlarla dualar ediliyor canı gönülden. Allah seni darda koymasın inşallah. Hakkın varsa üzerimizde bin kere helal olsun senin yüzün gülsün yeter ki.
Allah razı olsun ablam . Hiç bırakmam sizleri ablam . Sen benden yeterki birşey iste ablam . Hiç merak etme . Bu kardeşin burdaki herkesten geçmişte olduğu gibi gelecektede her zaman dostlarının kendisinden birşey istemesini dört gözle bekliyor olacak .
Fatih kardeşim hoş geldin ablacım moralini yüksek tut dualarımız seninle sende bizim can dostumuzsun.
mantı yemeğe beni neden davet etmiyorsunuuuuuuzzzzzzzz küsüveririmmmmmmmm
Sedef büyüğümsen ellerinden küçüğümsen gözlerinden öperim . Allah beni sizlerden sizleri benden ayırmasın . Gönlümdesiniz dualarımdasınız . Allah razı olsun sedef binlerce kez..
Ablam nuray yapıyor mantıları . ancak ben senin için öğrenirim mantı yapmasını . emin ol öğrenirim . sen yeterki iste benden :)
Sakın küsme ablam lütfen
Amin bende burda sizlerle olmaktan çok mutluyum Allah ayırmasın...24 yaşındayım ablan mı kardeşin mi yaşıtın mıyım:)
canım benim şaka yaptımmmmm hayırlı geceler kardeşim benim.
bende 116987 - 116961 = 26
bu saattede böyle espri olmaz ama idare et . kendimi toparlayamadım henüz . yavaş yavaş açılırım :)
Hayırlı geceler ablacım . Allah rahatlık versin . Allaha emanet ol ablacım .
şengül ablammmmmm mantıyı ben yapıyommm
ama sıkmaya yardıma gelirseniz sevinirim..daha pasta yapcam ben..yetiştiremem :)18 yıl önce gönderildi # -
tamam abicim sen yap esprini dilediğin saatte sana mübah bugün:) Allah böyle mutluluktan versin dertten değil.
hep beraber yaparız nuray o da dert mi canım.
nuray :))
allah razı olsun sedef çok sevindim yardımına :)
sedef Allah razı olsun kardeşim . idare ediyosun . Yanlız nuraya çok güvenme . o yapar yapar kendi yer .
o da kolay bizde çoook yaparız nuray yesin afiyetle geriside bize kalır :)
:):):) aşk olsun Fatih abi..kim ben hemde ben aaaa günahımı alıyon bak :):):):)
ben mantı konusunda güvenmiyorum nuraya . geçen seferde 4 tepsi yedi . ama ne oldu annem o kalablıkta nurayı mutfağa çağırdı :) pastayla karnımızı doyurduk geçen biz sedef .
evet aynen öyle oldu...sonra siz yattınız ben bulaşıkları tek yıkadım :):):)
:))
Hadi Allah rahatlık versin. Yarın görüşürüz. Allaha emanet olun .
bir türlü yazamadım yahu. ama nuray yediğinin karşılığını da vermiş o kadar bulışığı yıkamış:)
:)
hayırlı geceler..Allah rahatlık versin cümleten..18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.