allah ne muradin varsa versin kardesim benide sevdigime kavustursun insallah
ARKADAŞLAR DUAMI ETTİM!LİSTEMDE İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN KENDİLERİNİ HATIRLATSINLA
(115 mesaj) (61 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben de istiyorum...:) Allah herşeyin iyisini hayırlısını versin ve babama da şifa inşallah...
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim rabbim inşallah tez zamanda sana da hayır kapıları açsın dileklerin muratlarnı kabul olsun bu yaptıkların hürmetine amin amin amin
benim de senden isteğim beni anarken dileğimi de söylersen sevinirim yakında gireceğim yetenek sınavım için senden dua istiyorum bunu kazanırsam eğer memur olucam inşallah kardeşim senin yüreğinden çıkan dualar da buna vesile olsun inşallah amin amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn18 yıl önce gönderildi # -
Aminnnn ALLAH razı olsun kardeşim.ALLAH seninde gönlüne göre versin.
rveyda ağzına sağlık canım adı olmayanlar eklesin demişsin ben de adımı göremedim..
ben de borç batağından kurtulmayı diliyorum .varımı yoğumu yok ettim yeniden yerine koyabilmeyi istiyorum.allahım dünyada mekansız bırakmasın ahirette de imansız ve peygamberimizin şefaatinden mahrum bırakmasın ailem de feraha çıksın çok çok sıkıntıya düştüler maddi ve manevi allahım herkesin duasıyla birlikte benimkini de kabul etsin allahım tüm dua dostlarımdan razı olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
rveyda kardesim allah senden binlerce kez razi olsun. adimi orda gorunce ve aileme, kocama kavusmam icin dua ettim diye yazmissin ya, gozlerim doldu. mevlam senin gibi gercek dostlarimizi basimizdan eksik etmesin. mevlam dualarini kabul etsin. allaha emanet ol
rüveyda ben yokum listede:( bende dua istiyorum sevdigimle barışmak için o benim telefnlarımı açmıyo aramız bozuk inşallah tez zamanda barışırız amiiiiiinnn
canım iyi dileklerin için çok sağol benim dediğim gibi bana dua edersin canım allah razı olsun allah hiçbirimize başka acılar daha kötü acılar yaşatmasın hepimiz sağlıklı olalım amin.......dualarımdasın
en son ben kalmışım:(:(
canım benide dualardan mahrum etme banada yer verirsen sevinirim.hayırlı eş hayırlı yuva nasip olması için.hele yaralı yüreğinle ettiğin dua daha çok makbul olur.
rabbim yüreğine ferahlık versin yar yardımcın olsun.rabbim sıkıntılarından kurtarsın amin.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim. beni de ekler misin?hayırlı bir yuva kurmak istiyorum..
E HANI BENI UNUTMUSSUNUZ ASK OLSUN YARALIYIM BEN YARALI CEYLANIM BEN RVEYDA KARDESIM DULARINDA ANILMAK ISTIYORUM LEMAN
aaaa beni unutmusun (((((
Maddi ve manevi sıkıntılarımdan kurtulmak için, dualarıyla yanımda olan herkesten Allah razı olsun.
RVEYDAA CANIM ALLAH RAZI OLSUNNNN BENDE SENI EKLEDIM DUA DOSTUMM RABBIM YR VE YARDIMCIN OLSUNN INS GONLUNE GORE OLSUNN ALLAHA EMANET BU ARADA ORDA KENDIMI GORDUGUME COK MUTLU OLDUM GERCEKTEN RABBIMDE SENI MUTLU ETSIN SEN BENI COK ETTIN
rabbim razı olsun ettiğin dualardan kabul eylesin inşallah sende gece 12 de duamdaydın rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah amin..
benide eklersen çok sevinirim.hayırlı bir eş için inşallah allah razı olsun...
bende yokum listede :)
rveydaaaa adımı gördüğüme çok sevindim:) canım benim 7 fatiha okudum sana gün boyu yoldaşın olsun.. rabbim gönlünde ne sıkıntı varsa feraha çevirsin gönlündeki muradı tez zamanda versin..
RÜVEYDA KARDEŞİM OYA'NIN GÖNLÜNDEKİ MURADI İÇİN BİRDE İŞ ARKADAŞIM HALİME'YE HAYIRLI YUVALAR DİYE NİYETLERMİSİN. ALLAH RAZI OLSUN
allah senden razı olsun kardeşim.rabbim gönlünün muradın versin.
dularını kabul ettğini kullarının arasına alsın
beni de unutma kardeşim neolur hayırlı sağlıklı evlat diliyorum rabbimden
benide dualarına al.bu haftaki tedavimin hayırla sonuçlanmasını bir evlat haberiyle
müjdelenmesi ile sonuçlansın güzel kardeşim dualarınde unutma beniiiiii
rabbim yardımcımız olsun18 yıl önce gönderildi # -
SEDACIM yanan yüreğini öyle iyi anlıyorum ki dua etmemek imkansız..sen de bana dua et..
ASMN listededin..duamda olucaksın inşallah..Rabbim hayırlısıyla kavuştursun seni sevdiğine..bana dua et..
HAZİRAN dediğin gibi dua edicem inşallah canım..ne olur hiç ayırma beni dualrından
ESRACIM:) merak etme sen dualarımdasın inşallah..sen de beni unutma ne olur
EBRUE Rabbim razı olduğu bir insanla razı olcağı bir evlilik nasip etsin sana..dualarımda olacaksın..sen de bana dua eyle lütfennn..
YARALIKARACA YANİ LEMAN listemdesin..dua edicem senin için inşallah..Rabbim yaralı kalbine şefkatle el sürsün ve ona şifa ve esenlik versin canım.. dualarına beni almaya unutma..
GAMZELİ :) listedesinn..beni unutma..
KEVSER duamda olucaksın inşallah..lütfen sıkıntımı gidermesi için sende dua eyle..
FTM yüzün güldü ise benim vesilemle ne mutlu bana..hep gülesin inşallah..beni unutma çok ihtiyacım var duaya..
HANDANCIM Allah razı olsun senden..devam et duaya ne olur..
ASYANUR duamdasın inşaallah..Rabbim gönlüne göre versin canım..
SEVDE333 :) canım listedesin üzülme..beni an dualrında olur mu..
FUNDACIM sevinmene sevindim ben de canım..Allah razı olsun..duaya devam et ve beni unutma..
OYNAKAR YANİ OYA kardeşim sen ve halime dualarımda olucaksınız..ne olur beni dularınızdan eksik etmeyin çok muhtacım...selam ve dua ile..
HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN RÜVEYDA HER AKŞMA OKUMAMDA OLUCAKSIN İNŞALLAH İYİ HABERLERİNİDE ALIRIZ...
1. sayfanın sonunda listede adım yok beni de alın dualarınıza dedim şimdi merakla açtım yine eklenmemişim bu ara gözden kaçıyorum dostlar en zor günlerden birkaçı şu aralar dualarınıza çok ihtiyacım var.........
rveyda kardeş hadi al listene beni de..
benden tüm dua dostlarına 100 besmele...100 estağfirullah el azim ve atübü ileyh saymadım 100 e yakın ihlas darda ve zorda olanlar ferahlasın inşallah amin.18 yıl önce gönderildi # -
amaaaaaaaaaaa beterinden korusun allahım beterin beteri de var rabbim sana sığındık bu günleri de aratma bize allahım bir kolaylık ver rabbim sen istersen olur en zorun en kolayı ya da tersi .....işlerimizi rast getir ya rabbim aminn
allah razı olsun kardeşim.allahım kabul etsin.sende benim duamdasın.selam ve dua ile
MUHTACM canım benim şimdi elimdeki listeye baktım o listede varsın..yazmışım seni..herhalde dün akşam yazmışımdır..görüpte yazmamazlık etmemm zaten..şuan içim öyle doldu ki nedense..ağlamak üzereyim..Rabbim sıkıntılarını gidersin..dularına icabet etsin..sen de bana dua et kardeşim..
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..
benımde yok :(( allah kabul etsın
ELİT29 Rabbim hayırlı bir evlat versin sana..dualarımdasın..sen de bana dua et..
GÜLÜMSE2 listedesin dua et..
canım çok sağol arkadaşım allah razı olsun dualarımdasın sen hiç merak etme
BEN ZORLA NASİPLENECEĞİM GALİBA =)
İKİ MERVE OLMUŞ BU ARADA BEN V OLAN =) W DEĞİL
=)))))18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.