Rabbim yüreğindeki sıkıntıyı alsın ve seni ve cümlemizi muratlarımıza kavuştursun hayırlı bir eş duam için beni de listene alabilirsen çok sevinirim.Dualarım hepinizle...
ARKADAŞLAR DUAMI ETTİM!LİSTEMDE İSMİ OLMAYANLAR LÜTFEN KENDİLERİNİ HATIRLATSINLA
(115 mesaj) (61 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Elbette vefanur..listemdesin artık inşallah..sen de beni al dualarına..
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN BANADA MADDİ MANEVİ SIKINTILARIMIZ BORÇLARIMIZIN ÖDENMESİNDE RABBİMİN BİZLERE YARDIM ETMESİ İÇİN DUA EDERSEN SEVİNİRİM ALLAH ŞİMDİDEN KABUL EYLESİN AMİN
allah hepımızın muradını versın allah razı olsun kardesım dualarımdasın
duaci kardesim listeye benide eklesen ben çok sevdigim hikmete kavusmak istiyorum
listemdesin inşallah agrin kardeş..Rabbim gönlündekini hayreyleyip nasip etsin sana..
ARZU-REM (EKREMİN İÇİN DUA ETTİM)
HANDAN (DUAMDAYDIN HANDANCIM)
GARİP KUL
KNİGHRİDER ( DUANI ETTİM KARDEŞİM)
SERAPM
MZYT
NURYÜZLÜM
DERİN
ZEZ
ARTKUZGUNUM
CEMSEREY
FETTAN
YUSRA
GÜL
TÜRKÜGÖZLÜM
YELİZZ
MASAL
AYŞEUAR
PNARR
HAZİRAN (DUA ETTİM ÖZEL DUAMI BEKLİYORUM:)LÜTFENNN!!!
RECAYİ
SAHİL
ÖZGÜL (UNUTMADIMM SENİ)
YILDIZ
MAVERA
DUACI
FUNDA
MAVİMELEK
SEDA ( EŞİNE VE AİLENE KAVUŞMAN İÇİN DUA ETTİM )
DİLEK23
FTM
MERAL ABLA
SUDEMERAL
ARZU ŞİFA İÇİN
ZEYNEP YUVASININ ŞERLİ İNSANLARDAN KORUNMASI İÇİN
EMİNE ABLANIN VE EŞİNİN MUHABBETLERİNİN ARTMASI İÇİN BİRBİRLERİNE KALPLERİNİN YUMUŞAMASI İÇİN
HİLAL KARDEŞİMİZİN KÖTÜ ARKAŞLARININ AHLAKINDAN ETKİLENMEMESİ İÇİN
ALİ KARDEŞİMİZE HAYIRLI VE MANEVİYATLI BİR EŞ VE SIKINTILARINDAN KURTULMASI
SİBEL KARDEŞİMİZE HAYIRLI EŞ
KUZENLERİMİN ÇOCUKLARINA ŞİFA
ELİF KARDEŞİMİZİN HAMİLELİKLERİ NİHAYETLENMİYOR DÜŞÜRÜYOR, ŞU AN 15 GÜNLÜK HAMİLE HAYIRLI BİR EVLADI OLMASI İÇİN.ALLAH CC RAZI OLSUN. ALLAH CC DUALARINI KABUL BUYURSUN SELAM VE DUA İLE.
benim adımda selda bizede sıkıntılarımızdan kurtulmamız için dua edermisin canım çok borcumuz var şimdiden allah razı olsun
canım kardeşim dualarında beni de anarsan cok sevinirim. benden de sana 1 fatiha...okuyup sana doğru yolluyorum...hakkını helal et.Slm ve dua ile...
rabbim bana bir yol gostersin bir çıkış yolu hayatımın düzene girmesi için yeni bir umut istiyorum hayata tutunmak için dua ederseniz sevinirim
SELAMUNALEYKUM ARKADASLAR BENIM YERIME NE OLURSUNUZ KIMSESIZLERE VE YETIMLERE DUA EDIN.
LUTFEN ONLAR KIMSESIZ VE YETIM.ONLARI DUALARIMIZDA UNUTMAYALIM.
RABBIM HAYIRLI DUALARINIZ KABUL ETSIN.18 yıl önce gönderildi # -
RVEYDA NE OLUR OGLUM CIHA ICINDE
CIHAN
Asceci kardeşim listemdesin..Rabbim en kısa zamanda şifa versin..
Dilara kardeşim eklediğin arkadaşları listeme aldım.Allah razı olsun..dua eyle..
Cankuş listedesin..Rabbim yar ve yardımcın olsun
Necim kardeşim hepbirlikte dua edelim inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun..beni de an dualarında.
Selin44 kardeşim Rabbim en kısa zamanda borçlarını eda etmeni nasip etsin..sııntılarını gidersin..listemdesin..benim için çok dua et..ELHAMDU LEKE RABBİİ ( HAMD SENİNDİR RABBİM)
KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN VE BORÇ BATAĞINDAN KURTULMAK İÇİN İLKÖNCE RABBİME SIĞINDIM..
SONRA DA SİZ DUA KARDEŞLERİMİN DUALARAINA...
DUALARINIZDA BANA DA YER VERİR MİSİNİZ?
kevsercim sen zaten listemde idin..merak etme..dua eyle..
CANIM BENİM
ATİLLA0606 KARDEŞİMİZİ DE EKLER MİSİN DUA LİSTENE İKİ GÖZÜM KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
Uhibbuke ya haliileti.......Dualarına kurban olduğum......İsmim herdaim mektubunda olsun...
beni de eklrmisin allah razı olsun
dilaracım allah razı olsun.saolasın allah kabul etsin..amin.......
Atilla0606 kardeşimi ve suzan kardeşimi ekledim..merak etmeyin arkadaşlar..aciz dilimin döndüğünce dua edeceğim..
Ah feyzam..Ah dostum..Ahhhhhh..................
rveyda ne güzel bi yüregin var allah snden razı olsun kardeşim allah kabul etsin ahirette komşu olmak buluşmak dilegiyle a.e.o
bilmukabele kardeşim..dualrında unutma beni..Allah razı olsun..
rveyda allah razı olsun rabbim gönlünün muradını versin sevgi teyzenin dualarındasın dua dostum .....1 fatiha 3 ihlas 1 ayetel kürsü okudum şimdi cuma gecesi rabbim sıkıntılarını tez zamanda hayırlara çevirsin inşallah...selam ve dua ile....
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN RVEYDA ALLAH SENINLE OLSUN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.