amiiiin cümlemizi :)
isteyene KENZÜL ARS duasi...♥
(124 mesaj) (61 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Allah kabul etsin. Allah senden razı olsun GaripGul. Ağzına, yüreğine sağlık.
Selam ve dualarımla17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN TURKAN KARDESIM senin içn de okuaycagim INSA'ALLAH
RABBIM hayirlisi ile gönlüne göre versin
amin17 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. Karşılıksız bırakırmıyım hiç, ben de okuyacağım bu mübarek cuma gecesi İnşAllah. Mevlam kabul etsin. Amin.
17 yıl önce gönderildi # -
GaripGul kardesim yüregine saglik RABBIM dualarimizi kabul etsin
biliyorsun ben sevdigim kisiye kavusmak istiyorum
adim zaten nickde yazili sevdigimin adi can bana geri dönsün beraber mutlu yuva kuralim
RABBIMDEN tek istegim bu baska bisey istemiyorum AMIN17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH(C.C) sizden ve sizin gibi düşünen insanlardan Razı olsun ...ben de maddi ve manevi yönden duaya çok muhtacım benim içinde dua edermisiniz
allah razi olsun garipgul kardesim. mevlan ne muradin varsa versin. benim icinde dua edermisin. vize ciksinda kocama kavusim diya. allaha razi olsun canim
GaripGul kardeşim Rabbimin feyza kuluna ilmin bütün kapılarını açması için de dua etmeni isteyeceğim,Allah razı olsun senden.
BEN DE DUALARINDAN NASİPLENEBİLİR MİYİM ACABA?
YUVAMA VE BANA ZARAR VERMEK İSTEYEN KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN VE BORÇ BATAĞINDAN KURTULMAK İÇİN;
İLKÖNCE RABBİME, SONRA DA ARKADAŞLARIMIN DUALARINA SIĞINDIM.ALLAH KABUL ETSİN.
canım kardeşim herkese okumakta güçlük çekresin çok uzun bi dua mazeretim var olmasa sana yardım edecektim ama olmuyo
garibgül kardeşim eğer sana sıkıntı olmayacaksa benim için de edermisin.eşimin ilk mahkemede inşallah çıkması ve her işimizin hayra dönmesi için
Allah CC kabul etsin.emine ablanın ve eşinin gönüllerine yumuşaklık girip ailenin derlenip toparlanması ve barışmaları için okursanız sevinirim.
Allah CC güzel niyetlerinizi karşınıza çıkarsın.
Allah razı olsun. Sen bizi sevivdirdin Rabbimdeinşallah iki cihanda seni sevindirsin.
Rabbim gönlüne göre versin.Benide dualrına eklersen sevinirim.
senin için 7 aytel kürsi, 3 ihlas, 3 fatiha...17 yıl önce gönderildi # -
benim icinde ederseniz sevinirim RABBİM hayırlısınla bana tez vakitte bi iş nasip etsin.ALLAH razı olsun iki cihanda yolunuzu acık ve nurlu kılsın
GARİPGÜL KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN , BANA DA DUA EDERMİSİN GÖNLÜMDEKİLERİN HAYIRLI OLMASI VE KOLAYLIKLA GERÇEKLEŞMESİ İÇİN. ALLAH SANA 2 CİHANDA MUTLULUK VERSİN ,SENİNDE TÜM NİYETLERİNİ TEZ VAKİT KABUL ETSİN AMİNNN.
garipgül kardeşim allah sizden razı olsun. dünya durdukça imanınız çoğalsın. yüreğine diline sağlık. allah sana dar gün hastalık göstermsin. sevdiklerinle seni mutlu kılsın. benim içinde okuyabilirsen mutlu olurum. adım dilek hayırlı bir yuva ve çocuk istiyorum. hakkını şimdiden helal et.
senin için 10 ihlas ve 10 fatiha okuyorum17 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun ne kadar iyi yüreklisin. Rabbim gönlüne göre versin inşaallah
bana da okurmusun kardeşim çok sıkıntıdayım kafam çook karışık =( bana da okurmusun eger o kaderimdese bna yazılmışsa nolur en kısa zamanda geri dönsün ama eger yazılmamışsa mevlam beni ondan uzaklaştırsın biran önce nuttursun çoook acıçekiyorum yaa benide kat duana nolur kardeş allah kabul etsin amiiin
sızden rıcam banada okurmsunuz borclarımı odemeye basladım yavas yavas ıkı önemlı borcum daha kaldı onlarda bıttımı rahatlıcam bırde kısmetım gelısn bır beyle anıstım ıı ınsan cok olmasını ıstıyorum kımsetes dua edın nolur ınanın hıssedırum sısı ookudugunuzda.sıdende allah razı olsun
Bizim icinde okurmusun GaripGUL oglum Cihan icin Allah razi olsun
Bizim icinde okurmusun GaripGUL oglum Cihan icin Allah razi olsun
ablalarim abilerim kardeslerim canlarim, hepinizi yazdim sirayla tek tek okuyacagim INSA'ALLAH, dün giremedim cevap veremedim kusurabakmayin, ama ALLAH güç verdikce mutlaka okuyorum, RABBIM sizlere ulastirsin, hayir dualarinizin gerçeklesmesine vesile olur BI IZNILLAH
sevda kardesim ALLAH razi olsun :) yardim teklifin için yetistircem ALLAH'in izniyle ama bende sevabindan faydalanayim diye istiyorsan beraber yapabiliriz,sen nasil istersen
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN, asil iyiligi yapan sizsiniz okumama vesile oluyosunuz
dualarda bulusmak duasiyla
O EN GÜZEL'E EMANET OLUN
aminhepinizin cumasi mübarek olsun hayirlara vesile olsun, RABBIM hayirli haberler versin INSA'ALLAH :)
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM İÇİNDE OKURSAN SEVİNİRİM.HAYIRLI BİR YUVA KURMAK İSTİYORUM.ALLAHIM TÜM TÜM DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN
Allah razi olsun kardesim benim icinde okursan cok sevinirim cünkü haftaya cok önemli bir haber bekliyorum ins. olur
hepinizin ismi yazili dostlar, yarindan fazlasini tamamladim çok sükür az kaldi
RABBIM hayirli dualarinizi kabul etsin INSA'ALLAH17 yıl önce gönderildi # -
saol kardeşim allah razı olsun.allah kabul etsin.en kısa zamanda inşallah amiiiiiin
Şayet ağır gelmezse okuyabilirsen benim duamın kabulü için de okursan sevinirim.Sevgilerle...
buyrun arkadaslar...
allah razı olsun garip gül kardeşim rabbim gönül muradını versin inşallah
buyrun arkadaslar...
ismini yazmayanlar yazsin INSA'ALLAH17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.