canım benim için de okur musun?tuğba ve yunus isimlerimizi zikrederek hayırlı bi yuva kurmamız ve islam üzerine bi hayat yaşamamız için?Allah razı olsun.senin de ne muradın varsa versin inşallah.amin.hakkını helal et şimdiden.
isteyene KENZÜL ARS duasi...♥
(124 mesaj) (61 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Allah kabul etsin kardeşim.
17 yıl önce gönderildi # -
garipgül canım eğer benim için okumanı istediğim kenzül arşı hala okumadıysan,okurken nozgen abimin şifası için okur musun.
Nozgen abime okudum canim haberi alir almaz INSA'ALLAH RABBIM ulastirir
sağol canım Allah razı olsun.kabul etsin inşallah..bir an önce şifasını versin.ben kendi hakkımı da ona vermek istedim de o yüzden öyle yazdım.eğer kendim için gerçekten önemli olan şeylerden feda etmesini bilmezsem, gerçek bir dua dostu olamam diye düşünüyorum.ben her ne kadar başka şeylerden dolayı acı çekiyor olsam da,şu an nozgen abimin benden daha acil duaya ihtiyacı var..
DOSTLAR buraya kadar ismini yazan arkadaslar için okudum, biraz uzun sürdü ama tamamladim, buraya ismini yazmayan ama baska topiclerde yazdigim isimler de var, RABBIM her ne üzüntünüz varsa bu dua hürmetine gidersin
okutmak isteyenler tekrar okutmak isteyenler isimlerini yazabilirler hala devaam ediyoruz :)
RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥17 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun senden garipgül kardeşim. allah senide darda sıkıntıda bırakmasın. rabbim gönlüne göer versin. ağzına yüregine sağlık.
amin cümlemizden canim ♥
GaripGul canim kardesim öncelikle rabbim senden razi olsun ne muradin dilegin varsa versin...
benim icin de okursan sevinirim...sevdigimin bana tez vakitte geri dönmesi icin ve hayirli yuva kurmak icin...SELAMETLE...
canım benim ne güzel yüreğin var.allah senden razı olsun.rabbim gönlüne göre versin.
ağzına yüreğine sağlık.
benim içinde o güzel ağzından dua edermisin cnm.
hayırlı birisiyle yuva kurmak istiyorum .rabbim izin verirse.
rabbim iyiliklerden güzelliklerden ayırmasın
amin
dua ile..17 yıl önce gönderildi # -
garipgül bende istiyorum allah rızası için
BENİM İÇİNDE OKURMUSUN....
allah razı olsun kardeşim eğer geckalmadıysam benim içinde okurmusun kardeşim şimdiden saolasın dua ve selametlikle........
3 neşrah
ayetelkürsü
ihlas
o güzel yüreğine nacizane hediyelerim kabulet kardeşim17 yıl önce gönderildi # -
GÜZEL YÜRELLİ KARDEŞİM BENİM İÇİNDE OKURSAN SEVİNİRİM ALLAH TA SENİ SEVİNDİRSİN AMİN
garipgül kardeşim Allah ne muradın varsa versin inşallah.Dualarında banada yer veririsen çok sevinirim.Allah razı olsun senden Amin
AAYY BEN GEÇ KALDIM GALİBA :(
GARİB DOSTTUM BANADA DUANA YER VERİRSEN MİNNETTAR OLURUM.RABBİM MURADINI TEZ ZAMANDA VERSİN SANA AMİNN...17 yıl önce gönderildi # -
dostum bu kardeşinede okurmusun?herkesin kendine göre sıkıntıları var benimde kendime göre var hatta ailece taşımaya çalıştığımız bi sıkıntı ne olur bana ve aileme dua edermisin temiz yüreğinin karşılığında inanıyorum kabul olur...çok ihtiyacımız var...allah muradın versin
ALLAH RIZASI İCİN BANADA DOKUYUN NE OLUR COK DARDAYIM İNTİHAR ETMEYE KADAR GİDİYOR DÜSÜNCELERİM TEFECİLERE DÜSTÜM YARINA KADAR ÖDEMEM VAR NE OLUR BU GECE DUALARA MUHTACIM YALVARIYORUM BANADA OKUYUN SIMDIDEN ALLAHRAZI OLSUN
Dostlarim geç kalinmis degil hepinize okuyorum, RABBIM bütün dert tasanizi kaldirsin yüreginizden
huzura kavustursun
iki cihanda afiyette eylesin
canım garipgül kardeşim Allah senden razı olsun. Ben de diğer dostlarımıza okuman bittikten sonra günahlarımın affı için okumanı rica ediyorum. Öyle çok ki o günahlarım :( okuyabilirsen çok sevinirim...
ben de senin için ve herşeyin o güzel gönlünce olması için 4 Fatiha okuyorum inşaallah. Allah kabul etsin. Amiin. Amiin. Amiin.
selam ve dua ile...17 yıl önce gönderildi # -
okuyorum canim RABBIM yardimcin olsun
GARİPGÜL MÜMİN KARDESİM BENİM GİBİ BİR GÜNAHKAR KARDESİNİN GUNAHLARININ AFFI İİCN VE BORCLARINDAN KURTULMASI İCİN ALLAH RIZASI İCİN OKURMUSUN YALVARIYORUM
garip güll bana da oku
lütfen çok ihtiyacim var sevdigim insan beni aretik anlasin bide bu kalbi nasil yaptin bana tarif edermisn17 yıl önce gönderildi # -
garipgull kardesim banada elini uzat çok mutsuzum duanla kardesine yarim et
ismim yüksel sevdigim insan hikmet ona kavusmam için dua edermisin lütfen
okudum zeynep ablacim, sana ve diger kardeslerime okudum
agrin kardesim sana sa okuyorum simdi
RABBIM hayirli dualarinizi kabul etsin
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥(kalbi benden kopyala yapistir kendi yazina ctrl c sonr ctrl v)
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ AMİNNNNNNNNNNNNN CANİM KARDESİMMM ÇOK TŞK EDERİM
ALLAH RAZI OLSUN GARİP GÜLÜM RABBİM SENİ HER KONUDA MUVAFFAK KILSIN TUTUGUNU ALTIN ETSIN DERT SIKINTI YASATMASIN DUALARINI BEKLIYORUM YARINA KADAR SIKINTIM BUYUK ALLAH RIZASI İİCN
GaripGul ALLAH razi olsun senden denizler kadar engin yüregine saglik allah ne muradin var ise kabul etsin,.
ALLAH razı olsun. duaların kabul olsun kardeşim.
17 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.