ÇOK TŞK EDERİM GÜZEL YAZIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN ÖZLEM SENDE BENİM HER AKŞAM ELİT29 OLARAK DUAMDAYDIN ARTIK ADINI BİLİYORUM ÖZLEM OLARAK DUAMDASIN RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN KARDEŞİM RABBİME EMANET OL..
AKŞAM KUR'AN OKUCAM İSTEKLERİNİZİ YAZIN ALLAH RIZASI İÇİN .....
(125 mesaj) (58 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ÇOK TŞK EDERİM GÜZEL YAZIN İÇİN RABBİM RAZI OLSUN ÖZLEM SENDE BENİM HER AKŞAM ELİT29 OLARAK DUAMDAYDIN ARTIK ADINI BİLİYORUM ÖZLEM OLARAK DUAMDASIN RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN KARDEŞİM RABBİME EMANET OL..
18 yıl önce gönderildi # -
ablammmmmmm canım ablammmm Rabbim sana bize dilediğinin 10 katını versin inşallah
benm için bu gün için güzel dileklerini geçir içinden saat 5 gibi
ne olur güzel olsun her şey =(18 yıl önce gönderildi # -
GEÇİRMEMMİ MELEĞİM BENİM TÜM DUALARIM SENİNLE HER DAİM MELEĞİMİ KORUSUN RABBİM SEVİNDİRSİN İNŞALLAH AMİN..ÖPTÜMMMMM
sağol ablacım benim ...
dua dostum benim icinde okurmusun adim funda sevdigim kisi bana geri dönsün benimle mutlu bir aile kursun insallah
RABBIM simdiden razi olsun18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim benide dualarına eklersen cok memnun olurum dua ve selamla
FUNDA KARDEŞİM EKLEDİM SENİDE DUAMDASIN
tlay adın tülaymı canım ismen edicem duamı çünki
RABBİM RAZI OLSUN HANDECİM.
Rabbim senin rahmetini mağfiretinin büyüklüğünü dilerim.
Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru.
Bütün iyiliklerede beni yönelt.
Bağışlanmamış günahımı bırakma.
YA RABBİ sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et....işte hendecim benim dileğim bu.
Rabbim dualrını kabul etsin.
rabbim dualarını kabul etsin elif kardeşim amin...selametle inş
canımcım handancım benide unutma allah rızası için dualarında,sevdiğimin üstüne yapılan kötülüklerin tez vakitte kalkması için...tez vakitte dönüp hayrlı yuvamızı kurmak için..kendine iyi bak allaha emanet ol..selam ve dua ile...
tamam nuryuzlum rabbim yardımcın olsun güzel kardeşim
kardeşim banada duanı et adım meryem cok zor durumdayım sevdıgımden ayıracaklar baskı goruyorum yalvarırım duanı esırgeme allah razı olsun senden dualarına ıhtıyacım var kardesım
meryem küçükmüşsün daha yaşın 17 bu yaşlarda bu tarz sıkıntıları eminim aşağı yukarı hepimiz yaşamışızdır sen dua etmekten vazgeçme akşam sende duamdasın selametle..
hepinizin isimlerini yazdım akşam okucam rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah amin..
allah razı olsun handancığım rabbim dualarını kabul etsin amin
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİM SIKINTI MALUM ÇOK BORÇLYUM VE İŞLERİM ÇOK KÖTÜ GİDİYOR BENİ DE DUALARINA ALIRSAN SEVİNİRİM.ALLAH A EMANET OL.
ekledim yıldız son anda senide merak etme duamdasın selametle güzel kardeşim rabbim yardımcımız olsun amin...
handan kardesim çok ümitsizim benim sevdigim gibi sevmiyor beni bir arkadas olarak görüyor çok aci çekiyorum içimdeki aciyi anlatamam:(
Allah razı olsun handancım.Rabbim iki cihanda yüzünü güldürsün inşaallah.AMİN AMİN AMİN
Benim, ailem ve kız kardeşimin tüm maddi ve manevi sıkıntılarımız için dua edersen sevinirim. Allah razı olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim okuyacagin kuran hürmetine dualarimizi kabul buyursun insallah.Amin.
Amin Amin Amin
İnşaAllah İnşaAllah İnşaAllah
Allahım sen kabul eyle,
Sen Handan ablamızı çok sev, iki cihanda af ve afiyet ver
Zerrin ablamıda çok sev, dualarından bizleri mahrum bırakmasın,
DUA DOSTLARIMIDA ÇOK SEV, DUALARINI KABUL EYLE AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
handanemru kardesim beni duana ekledigin icin cok sagol RABBIM dualarini kabul etsin
ne istegin varsa versin seni hic bir zaman darda birakmasin kötü insanlardan korusun amin18 yıl önce gönderildi # -
HANDAN KARDEŞİM BEN ŞİMDİ GELDİM VE TOPİK YENİ GÖRDÜM SENDEN Bİ RİCAM VAR NECATİ ABİMİN TÜM MADDİVE MANEVİ HÜLASA TÜM SIKINTILARI İÇİN DUADA BULUNURSAN ÇOK MEMNUN OLURUM TABİİ BU YAZAN KARDEŞİNİDE UNUTMA HANDAN KARDŞİM RABBİM ŞİMDİDEN SANA ALLAH RAZI OLSUN KABUL BUYURSUN İŞAALLAH*
banada dua ederseniz sevinirim RABBİM hayırlısınla tez vakitte bi iş nasip etsin. ALLAH razı olsun dualarınız kabul olsun. RABBİM iki cihanda yolunuzu acık ve nurlu kılsın.
HANDAN KARDEŞİM UNUTMASIN BİZLERİ İŞAALAH
evet kardeşim ismim tülay saolasın rabbim kelamı yüzüsuyu hürmetine dualarımızı kabul buyursun
HANDAN KARDEŞ BENİ DE EKLERMİSİN DUANA , GÖNLÜMDEKİLER HAYIRLI OLSUN VE KOLAYLIKLA GERÇEKLEŞSİN , ALLAH BİZLERİN İSTEKLERİ MİSLİNCE SANA MUTLULUKLAR VERSİN AMİNNN.
canim ablam allah kabul etsin.yaptigin ibadetleri sevaplarina nail eylesin. benim derdimi istegimi biliyon. allah razi olsun canim ablam, mevlam seni basimizdan eksik etmesin. amin amin amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.