allah kabul etsın benı unutma hayırlı bır kısmet en kısa zamnda artık baskılardan bunaldım cok saolasın allah hekesın duasını kabul etsın
AKŞAM KUR'AN OKUCAM İSTEKLERİNİZİ YAZIN ALLAH RIZASI İÇİN .....
(125 mesaj) (58 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH RAZI OLSUN CANIM KARDESIM INSALLAH ALLAH DUALARINI ABUL EDER RABBIM SENI NE DUNYADA NE AHIRETTE DARA KOYMASIN YUZUNU GULDURSUN INSALLAH HER DILEGI CABUCAK KABUL OLANLARDAN OLASIN INSALLAH BENIM DERDIMI BILIYORSUN BIZLER ICINDE DUA EDERSEN COK SEVINIRIZ ALLAH TEKRARDAN RAZI OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
Canım kardeşim dualarında beni de anarsan cok sevinirim.Allah razı olsun...Rabbim yar ve yardımcın olsun.Slm ve dua ile...
HANDANEMRU ALLAH KABUL ETSIN BEN GEC KALDIM YAZMAYA TURKIYE ILE ZAMAN FARKI HEP GEC KALIYORUM BENIM OGLUM CIHAN IDA KATARSIN DUALARINA COK SAG OL
Allah razı olsun ne kadar güzel bir yüreğin var.
Benim eşimin ıslah olması için de okur musun ? Allahım o temiz yüreğine göre verir inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
allah cümlenizden razı olsun ne kadar güzel dualarınıza vakıf olmuşum ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz hepinizi ekledim tek tek akşam okucam allah razı olsun sizlerden iyiki varsınız..
handan canım nasılsın 3 gundru yokum ama merveden baska kımse fark etmemeıs ama sız benım hep dualarımdaydınız beyaz meleklerımm:)):
ya fatmam yokluğun belli olmazmı hiç sadece ben pek iyi değilim nedenini sorma :(sende yazmasanda siteye girmesende kalbimde ve duamdasın fıstığım özlettin kendini valla:)
allah sonsuz razı olsun senden ....amin
Bana da duanda yer verirsen çok sevinirim... yuvam için evliliğim için dua edersen çok mutlu olurum.. Allah razı olsun...
yer vermemmi hiç canan kardeşim rabbim yuvanızı nurlandırsın inşallah darda koymasın inşallah amin..
handancım benide unutmazsssıın dimi :)
canım arkadaşımı ubuturmuyum o nasıl laf aşkolsun sen her akşam duamdasın güzel gözlüm:)....seni evlendirene kadar yolu var:)
senden allah razı olsun beni de eklersen listene çok sevinirim.ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ÇOK İHTİYACIM VAR DUALARA FZK
allah senden de razı olsun güzel kardeşim ekledim sizide listeye umarım hakkınızda hayırlısı ne ise rabbim hayırlısıyla tez vakiitte gönlünüzdeki muradınızı size bahşeder rabbimin çok sevdiği razı olduğu kullardan olasınız inşallah dualarımdasınız
handan kardesim ALAH ne muradın varsa versin Allah RAZİ OLSUN bizleri dualarina alidign için RABBİM sana herseyin hayirlisniz ve 2 katini versin.Canim ne güzel yüreklisin sagolasin ALAHIM seni yormasin
canım yüksel kardeşim ne güzel yazmışsınız utandırdınız beni çok tşk ederim güzel dilekleriniz için rabbimin sevdiği razı olduğu kullardan olasınız inşallah amin..
bende talibim ablam dualarına....
TABİKİ OKUCAM AKŞAM SANADA CANIM KARDEŞİM
allah razı olsuun amin...........
kardesım AllaH Razı Olsun senden
Rabbım yuregınden gecen tum dıleklerını en hayırlısıyla nasıb etsın ınsallahbenım ıçınde söyle dua edermısın
Rabbım benı hayra yönlendırsın rızası neredeyse ona yönlendırsın
gunahlarımı bagıslasın ve dosdogru yoluna yöneltsın ınsallahben bı karar verdım uzun zaman önce ama korkuyorum yanlıs bı karar vermıs olmaktan duaların ıçın Allah razı olsun kardesım
CANIM BENİM İÇİNDE OKURMUSUN BİLİYORSUN SÖYLEMİYORUM ARTIK.YENİ GÖRDÜM BAŞLIĞI PEK GİRMİYORUM SİTEYE O YÜZDEN CANIM MORELİM BOZUK ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOL
Handan kardeşim Allah razı olsun senden hep dua kardeşlerini düşünüyorsun ama unutma ki sen de bizim dualarımızdasın. Rabbim ettiğin bütün hayırlı dualarını kabul etsin inşallah.
Bugünki duanda bana da yer ayırırsan çok memnun olurum.Evlenmek istediğim kişinin ailesi ve benim ailem arasında binlerce şükürler olsun eski olumsuzluklar kalmadı, nişanımız yakın gibi görünüyor ama ben bi aksilik olacak diye çok korkuyorum. Lütfen dua et kardeşm herşey çok hayırlı ve huzurlu bir şekilde ilerlesin ve Rabbim bizi ayıpsız aydınlığa çıkarsın.Düğün hazırlıkları için de ummadığımız yerlerden helal rızıklar göndersin inşallah.(MÜNİRE KEMAL)
Burda bulunan tüm kardeşlerimin sıkıntısını gidersin yüce RABBİM!
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
CAN ESİNTİSİ HAZİRAN HER İKİNİZEDE DUA ETTİM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİN..
BADSABA GÜZEL YÜREKLİ KARDEŞİM DUALARINIZDA OLDUĞUMA ÇOK SEVİNDİM ÇOK NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM
İNAN SEN BENİM HER OKUMAMDA İSMEN DUAMDASIN İYİ HABERLERİNİZİ ALICAĞIMA İNANIYORUM SONUÇTA BİR YUVA KURMAK İSTİYORSUNUZ BENİM GİBİ RABBİM YUVA KURMAK İSTEYENLERİN YARDIMCISIDIR YETERLİ BİZİM İÇİN HAYIRLI OLSUN DUAMDASINIZ SELAM VE DUA İLE EN EMİNE EMANET OLUN....18 yıl önce gönderildi # -
canım handancım allahım yüreğinden gelen güzellikleri ağzından akıp giden şelale gibi
samimi içten yakarışlarını tez kabul etsin inşallah...muradınızı versin amin...
adımı yazmamışım bu ara çoooooooooook karışık kafam yüreğim ,duygularım darmadağın yaşamıyorum sanki rüya aleminde gibiyim endişelerim rumumu bir yana bedenimi bir yana fırlattı attı sanki uyur gezer gibi...
dualarında mutlak varmışımdır dua dostu olarak adımı da yazsaydım daha yüreğimde rahatlık duyacaktım varsın olsun sağol ağzına sağlık rabbim istediklerini hayırlısıyla versin amin18 yıl önce gönderildi # -
canım handancım allahım yüreğinden gelen güzellikleri ağzından akıp giden şelale gibi
samimi içten yakarışlarını tez kabul etsin inşallah...muradınızı versin amin...
adımı yazmamışım bu ara çoooooooooook karışık kafam yüreğim ,duygularım darmadağın yaşamıyorum sanki rüya aleminde gibiyim endişelerim rumumu bir yana bedenimi bir yana fırlattı attı sanki uyur gezer gibi...
dualarında mutlak varmışımdır dua dostu olarak adımı da yazsaydım daha yüreğimde rahatlık duyacaktım varsın olsun sağol ağzına sağlık rabbim istediklerini hayırlısıyla versin amin18 yıl önce gönderildi # -
YÜREĞİN RHAT OLSUN MUHTACIM VALLAHİ İSMİNLE DUA ETTİM İÇİN RAHAT OLSUN HER OKUMAMDA VARSIN..
HANDAN BENİ UNUTMADIN DİMİ İŞAALAH O GÜZEL DUALARINDA VEDE HATİMLERİNDE OKUDUĞUN SALAVATLARINDA ÇEKTİĞİN İSTİĞFARLARINDA HÜLASA RABBİME HER EL AÇTIĞINDA BENİDE UNUTMA HANDAN RABBİM OGÜZEL KALBİNİN VE YÜREĞİNİN VE AĞZINDAN HER ZİKİR HER NEFES ALIP VERDİĞİ ADEDİNCE SANA SEVAPLAR YAZSIN GÖNLÜ VE KALBİ GÜZEL HANDAN ALLAH RAZI OLSUN İŞAALAH RABBİM KABUL ETSİN AMİN*
NASIL UNUTURUM NECATİ HOCAM SİZİ BİZİM İÇİN YAPTIĞINIZ DUALARDAN HATİMLERDEN SONRA SİZİ NASIL UNUTABİLİRİM HER OKUMAMDA İSMEN SİZDE VARDINIZ VARSINIZ HOCAM EN EMİNE EMANET OLUN İNŞALLAH AMİN...
allah razı olsun ablam senden ettiğin dualar kabul olsun inşallah amin..
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.